Blog 

Engelenpoortenergie 777

8 Juli 2016

Donderdag  7 juli 2016 stond in het teken van de engelenpoortenergie  777 (7-7-1-6). Bijzondere energieën zorgden voor een liefdevolle stroming. De lichtmeesters en engelen zijn aanwezig bij dit soort momenten. Woensdagnacht hielden ze me wakker door allerlei vormen van inzichten te geven met name om anderen te mogen inspireren of onderwijzen. Dus dat wordt schrijven en uitwerken. Mijn missie of taak waarvoor ik hier ben. Het is nu de tijd om te gaan uitvoeren door te leiden in liefde.

De momenten dat je een glimlach tovert op het gezicht van de ander. Bijvoorbeeld alleen al door een vrolijke goedemorgen te zeggen, geeft je een heerlijk gevoel of gewoon iemand voorbij fietsen en een vriendelijke blik geven met een doel weer die glimlach op het gezicht. Tijd nemen voor de ander die het even nodig heeft en even genieten. Momenten in het nu gaan als een flits voorbij, maar is voor jou toch wel degelijk van waarde.

In de avond volgde een inspirerende bijeenkomst met een aantal mensen die kortgeleden de cursus The Big Five For Life hebben ondergaan. Het doel is om mensen bewust te maken en te kijken naar wat wil ik in dit leven. Wie vind ik op mijn pad die me op weg helpt. Ervaringen zijn uitgewisseld. Het innerlijk compas, reizen, eenzaamheid en vertrouwen. Elementen die voorkomen op het spirituele pad. Alsof je wordt uitgedaagd om meer te ondernemen en te vertrouwen op het zijn. Het luisteren naar je hart, daar waar je antwoorden liggen. Veel dankbaarheid is uitgesproken voor wat reeds is gerealiseerd. Als het hart klopt, klopt alles.

Engelenpoort 777

De hogere liefde was al een tijdje voelbaar, maar nu is toch echt die poort open gegaan. Wat een intense en liefdevolle energie heb ik mogen ervaren.