Blog 

Bevrijden - transformatieproces

19 September 2016

De maand september 2017 geeft een energieverschuiving vooral in deze week. Na het onthechten, het loslaten komt de bevrijding. Je bent tot nu toe ongeduldig, want hetgeen dat je wenst duurt allemaal zo lang. Probeer niet teveel naar voren te kijken, maar blijf in het hier en nu staan, zodat niet alles aan je voorbij gaat. Luister, voel en geniet.

Misschien heb je even het gevoel gehad dat je niet meer weet waar je staat of wat je moet doen. Waarom oude patronen of overtuigingen zich ineens weer herhalen waarvan je dacht dat het klaar was. Op het moment dat je vastloopt, weet dan dat het tijd is voor bezinning. Tijd om een verandering aan te gaan. Het oude te laten voor wat het is. Blijf hoe dan ook jezelf en laat je niet leiden door angsten, jaloezie of haat van een ander. Het is slechts iets wat op jou wordt geprojecteerd. Jij voelt de pijn van de ander. Wanneer het je nog raakt, is het zaak om te onderzoeken wat er nog niet klaar is in je leven. Zelfrespect of eigenwaarde wordt hiermee getriggerd. Bijvoorbeeld dat de ander je nog het gevoel kan geven dat je niet goed genoeg bent of dat een ander jou kwaliteiten niet ziet of waardeert.

Als je in het gevoel blijft hangen is een volgende stap niet mogelijk. Wat maakt het dat jou energie omlaag wordt getrokken of dat je het mogelijk verliest? Welke angsten komen naar boven? Stel jezelf de vraag wat heb ik te verliezen? Dan zul je al gauw besluiten om het los te laten en het te laten voor wat het is. Het verdient geen aandacht. Alles wat je nog aandacht geeft groeit. Stop het niet weg, maar erken het, omarm de leegte in jezelf. Realiseer je dat sommige dingen niet meer werken voor jou. Je neemt er afstand van. Vind jezelf waardevol! Je bent wie je bent.

Bevrijden - transformatieproces

Sterkte met de veranderingen. Creëer je eigen leven.

Namasté