Celesta Vdf Braaksma

Celesta Vdf Braaksma

Liefde en balans door inzicht, (harts)bewustzijn en gezondheid.

Mijn motivatie is om mijn levenservaring, kennis en wijsheid te delen met mensen die willen werken aan zichzelf. Het is mijn missie om inzicht te geven en het bewustzijn te verhogen. Het gaat niet om het voorspellen van toekomst. Leef je eigen realiteit. Ontdek je zelfliefde, kracht en wijsheid. Kom thuis in jezelf. Omarm datgene wat is. Bewandel de weg naar vrijheid en onafhankelijkheid.

"Narcisme en Tweelingzielen hebben veel met elkaar gemeen. Het is de weg van gevangenschap naar bevrijding. Van slachtoffer naar meesterschap."

Gespecialiseerd in narcisme (giftige relaties) en Zielenconnecties

Ik laat je zien hoe je deze type personen herkent, wat hun gedrag is en wat het met jou doet. Wat zijn de gevolgen en hoe kun je pijn ombuigen naar kracht. Wat is jouw les in dit leven? Ben jij je bewust van je levensmissie?

Mag ik jou een vraag stellen?
Hoe vaak stel jij iets wat je wilt uit? Waarom laat jij je beperken? Laat je je leiden door angst of liefde? Hoe authentiek ben je? Wacht niet op het juiste moment. Het juiste moment bestaat niet.

Herken je dit?

> Je bent hoogsensitief 
> Je zit in een giftige relatie of scheiding
> Het ontdekken van je zielsliefde.
> In verwarring zijn en niet goed weten wat je wilt.
> Meer behoefte aan vrijheid
> Loskomen van oude patronen die je belemmeren
> Gewaardeerd worden naar jouw ervaring, kennis en expertise

~Love is the way home~

"Ik zuiver en heal negatieve patronen/overtuigingen, beperkingen en verstoringen in de energie van het onderbewustzijn die niet meer dienen, zodat je in positiviteit de toekomst tegemoet gaat."

Jij bent de enige die iets kan veranderen voor jezelf.

Waarom doe ik wat ik doe? Is dit alles? Maakt mij dit gelukkig? Denk niet alleen na in stilte op vakantie. Waarom zou je wachten op dat moment? Het kan vandaag. Ergens gun je de tijd niet om te voelen wat goed is voor je. Of denk je dat je het niet verdient? Het is slechts een gedachte.

De tijd vliegt wel aan je voorbij en straks ben je op een leeftijd dat je spijt krijgt dat je iets niet hebt gedaan. Of je wordt door een ziekte met de neus op de feiten gedrukt dat je fotoalbum nog niet die foto’s heeft van dingen die je nog graag had willen doen.

Tijd hebben we niet in de hand. Daar kunnen we het niet van winnen. De keuze die we vandaag maken wel. Alles is mogelijk. Alleen als je ècht iets wilt. Niets is ondenkbaar.

Pure Arctic Oil | Omega 3 | Investeren in goede gezondheid

Voor het goed functioneren van je lichaam en brein is gezondheid van belang. Ook op latere leeftijd. Wanneer je hier meer bewust van bent kun je dingen zelf sturen. Alleen als je 'Ja’ zegt tegen jezelf en naar je lichaam wilt luisteren is verandering mogelijk. 30 procent is genetisch bepaald en 70 procent hebben we zelf in de hand. Wil je werken aan een goede gezondheid van binnenuit?

De basis in mijn leven is hardlopen. Voor mij een effectieve manier om mijn hoofd leeg te maken en daardoor rust te creëeren. Met behulp van de juiste voeding vanuit fruit en groente in combinatie met voedingssuplementen zijn niet alleen mijn beschadigde darmen vanuit een operatie hersteld. Mijn wedstrijdtijden laten een mooi resultaat zien hoe fit ik hierdoor ben geworden. Geen pijn en klachten meer. Uiteraard moet je dit blijven onderhouden. Het is een bewustzijns- en leefstijlverandering. Dit gun ik jou ook. 

SRT Zielszuivering

SRT Zielszuivering is voor iedereen. Echter moet je er wel voor open staan. Een zielszuivering zorgt ervoor dat je goddelijke zielskwaliteiten en het beste in jezelf naar boven worden gehaald. Diepgaande veranderingen vinden plaats in je leven. Tijdens een SRT behandeling vindt er een zuivering plaats door het samenspel van: je hoger Zelf, je ziel en Spirit.

Het is de bedoeling om meer vertrouwen, intuitie, innerlijke kracht, liefde, wijsheid, helderheid en mooie zielskwaliteiten naar boven te halen. Daardoor zie je de mogelijkheden weer op je pad.

Spiritual Restructuring

Spiritual Restructuring is een sterk healingsysteem. Hier worden de functies van het brein, klieren en organen, chakra's en aura gebalanceerd. Het lichaam is zeer intelligent en spirit doet het werk. Ik begeleid het proces tijdens de behandeling en corrigeer de onbalans in het lichaam waar het nodig is. 

Healer - Coach - Medium - Paragnost

Mijn naam is Celesta. Het betekent licht en hemels. Vanaf mijn geboorte was ik anders en verbonden met het universum. Mensen begrepen mij vaak niet. Ik zag dingen die er in hun ogen nog niet waren. Men vroeg zich vaak af hoe weet ze dat? Door een lange karmische relatie heeft alles even stilgestaan.

Ik ben pas weer ontwaakt na een ernstige ziekte en een bijna-doodervaring twee weken na de bevalling van mijn dochter (2009). Vervolgens heb ik een pittige scheiding (2013) doorstaan met als gevolg vanaf het nulpunt financieel alles weer opbouwen en het verliezen van mijn kinderen (2015) door ouderverstoting.

Vanaf 2013 werk ik als healer en medium/paragnost. De weg in het paranormale is er altijd geweest en ik kan er niet omheen dan te doen waarvoor ik hier gekomen ben. Het heeft geresulteerd in het aantrekken van meerdere zielsconnecties. Ze zijn nodig om elkaar te helpen. Ook in de schaduwkant van jezelf. Elke ziel die je tegenkomt in je leven spiegelt jou. Zo word je een betere versie van jezelf.

Hoe werk ik?

Ik ben heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend. Je kunt bij mij terecht voor al je levensvragen, liefde, relaties en gezondheid. Zie mijn specialiteiten hieronder beschreven. Ik ga een open gesprek aan en help je op weg in je transformatieproces. Daarnaast ben ik gecertificeerd Spiritual Response Therapy Consultant. 

"Ik ontvang informatie via hoger bewustzijn en dimensies die bijdragen aan het ontwakingsproces."

De energie lees ik door middel van je stem en chakra's. Daarbij krijg ik hulp van mijn gidsen die mij ondersteunen. Als de ziel van de overledene het wil en zich laat zien kan een boodschap worden overgebracht.

Specialiteiten:

Shamballa Multidimensional Healing 
SRT Spiritual Response Therapy en SPR Spiritual Restructuring 
EFT (Emotional Freedom Technique) 
Reading en transformatiecoaching 
Tweelingzielen/zielenconnecties 
Pure Arctic Oil Omega 3 
Retreat Mallorca voor rust, ontspanning en energieverhoging

Reading:

> Liefde en (giftige) relaties (ook scheidingen en ouderverstoting), narcisme
> Levensvragen
> Chakra's
> Blokkades (emotionele) problemen
> Gezondheid en vitaliteit
> Multidimensionaal bewustzijn
> Contact maken met overledenen, als de ziel van de overledene het toestaat

 

Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie over

Het aanbod

Waarde ering en behandelingen