Aanbod

Wil je balans en heling in liefde en gezondheid?

Wil je balans en heling in liefde en gezondheid? Hoe zou het zijn als je de kans hebt om je mentale, emotionele en/of fysieke blokkades en trauma's op te ruimen? Zou het een bevrijding kunnen geven als programma's en negatieve emoties uit je systeem verwijderd zijn en niet meer terugkomen? 

Ik luister, hoor, voel en zie en ben betrokken bij jouw situatie. De weg van transformatie naar verandering en bewustzijn begint hier.

Symptoombestrijding neemt de problematiek niet weg. Ik werk vanuit de kern en op het gebied van innerlijke gezondheid en kijken we naar verbeteringen op celniveau

Door een positieve verandering en het overbrengen van licht en liefdevolle energie in je cellen, werkt het door in de andere aspecten in je leven. Hierdoor voel je je lekkerder in je vel.

Mijn levensmissie is jou ondersteunen in het helingsproces. Zo kun je je volledig potentieel benutten. Diepgaande veranderingen kunnen het beste in je naar boven halen. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen lichaam en geest.

"Ik werk op een alternatieve energetische wijze aan een goede gezondheid en innerlijk welzijn van de cliënt"

Ben je bereid om voor eens en altijd de verandering aan te gaan? Zeg JA, tegen jezelf. 

Herken je het volgende als liefde pijn doet?

  • Wil je je gedragspatronen en overtuigingen doorbreken?
  • Durf je de blokkades in je onderbewustzijn los te laten?
  • Ben je bereid om verslavende patronen op te lossen?
  • Wil je niet meer emotioneel afhankelijk zijn?
  • Heb je moeite om in je kracht te blijven en wil je meer zelfvertrouwen?
  • Wil je onvoorwaardelijk van jezelf leren houden?
  • Hoe graag wil jij je hart weer openen en liefdevolle relaties aantrekken?

Wat kan ik voor je betekenen?

"Ervaar de rust en aarding door de liefdevolle healing die ik je bied, zodat je weer opgeladen met vernieuwde energie verder kunt"

"Ik haal je uit de angst en transformeer je naar liefde. Je krijgt meer zelfvertrouwen en ziet de mogelijkheden weer op je pad. Hier begint de opening naar meer. Op diepere levels krijg je handvaten en kennis. Dit is de weg van zelfrealisatie"

"Ik zuiver met Spiritual Response Therapy (SRT in het lichaam) of Spiritual Restructuring (SPR aan het lichaam) vanuit de kern negatieve patronen/ overtuigingen, beperkingen en verstoringen in de energie van het onderbewustzijn die niet meer dienen. Je ervaart vrijheid, positiviteit en een vooruitgang in de gezondheid"

"Groei in je proces en benut je volledig potentieel. Zijn wie je bent!"

 

Diverse behandelingen online

Uit heel Nederland/België en uit andere delen van de wereld behandel ik mensen online op afspraak. Maak een keuze welke behandelingen je wenst. Afspraak op afstand kan via telefoon, mail of skype.

Je kunt kiezen welke methode het beste bij je past. Binnen de Spiritual Response Therapy en Spiritual Restructuring vinden hele mooie resultaten plaats op zielsniveau. SRT geeft de mogelijkheid om beperkingen, blokkades en overtuigingen in het onderbewustzijn en bewustzijn los te laten door te zuiveren. Hier valt ook energetische huisreiniging, winkel, eigendom, auto of omgeving op afstand onder.
Met SPR balanceren we de functies van het botten, spieren, weefsels, brein, klieren en organen, chakra’s en aura.

Verder is er keuze uit healing (ook afstand) voor hulp bij aarding of balanceren chakra's, Reading/coaching voor het verkrijgen van inzicht of een Tweelingzielenconsult bedoeld om je in je proces te begeleiden. Een hoog energieniveau is belangrijk door te letten op een goede gezondheid met pure arctic oil omega 3. Ongeveer 1 à 2 keer per jaar bied ik Retreat Mallorca aan waar je je op kunt inschrijven. Dit staat in het teken van rust en energieverhoging.

Specialiteiten:

Shamballa Multidimensional Healing 
SRT Spiritual Response Therapy en SPR Spiritual Restructuring  
EFT (Emotional Freedom Technique) 
Reading en transformatiecoaching 
Tweelingzielen/zielenconnecties 
Pure Arctic Oil Omega 3 
Retreat Mallorca voor rust, ontspanning en energieverhoging

Reading:

> Liefde en (giftige) relaties (scheidingen en ouderverstoting), narcisme
> Levensvragen
> Chakra's
> Blokkades (emotionele) problemen
> Gezondheid en vitaliteit
> Multidimensionaal bewustzijn
> Contact maken met overledenen. Als de ziel van de overledene het toestaat

Coaching/Training/opleiding

Heb je (voor langere tijd) behoefte aan 1 op 1 coaching of training op maat waarbij je handvaten krijgt om je paranormaal talent te ontdekken en verder op een dieper level te ontwikkelen? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.