Spiritual Restructuring | Holistische Healing

Wat is Spiritual Restructuring?

Spiritual Restructuring (SPR) is een sterk healingsysteem. Deze methode is ontwikkeld door Robert Detzler. Hier balanceren we de functies van het brein, klieren en organen, chakra’s en aura. Het lichaam is zeer intelligent en weet wat het nodig heeft voor zelfheling.

Spiritual Restructuring is een dynamisch systeem om het spirituele en psychische aspect in het holistisch helingsysteem samen te brengen. Het systeem is zo uniek in zuivering en corrigeren dat zelfs het behandelen op afstand mogelijk is. Spirit kent geen tijd, ruimte of afstand.

Het SPR systeem werkt met het Hoger Zelf Commitee, het zuiveren met een pendel, testen en het corrigeren van spieren en andere vormen van onbalans om het lichaam naar een betere balans en gezondheid te brengen.

Wat kan Spiritual Restructuring voor je betekenen?

Tijdens de sessie vinden we mogelijk programma’s of blokkades in het lichaam. Deze kunnen van invloed zijn op het functioneren vanuit vorige levens of in dit leven. Te denken valt aan een mentaal, emotioneel of een fysiek trauma. Door het corrigeren van spieronevenwichtigheden kunnen de botten, weefsels naar hun juiste positie terugkeren.

Verder maken we blokkades en negatieve energieën vrij van organen en klieren om de helende energie erdoorheen te laten stromen. We balanceren tussen aura, chakra's en lichaamsfuncties. Deze zuiveren we.

Universele heling energie bestaat en is beschikbaar voor iedereen. Spirit doet het werk. Deze healing kan het lichaam vrijmaken van (negatieve) energieën dat problemen veroorzaakt.

Wat kun je verwachten?

De sessie vindt plaats op de behandeltafel waarbij de cliënt gekleed ligt. In contact met het hoger zelf  vraag ik op welke plaatsen een correctie nodig is. Dit voer ik uit en zuiver.  Op afstand behandelen is ook mogelijk.

  •  Full body scan en ontspanning brengen in het lichaam door verstoringen te verwijderen
  • Aanpassingen waar nodig bijvoorbeeld heup-, nek-, rug- en spierproblemen
  • Homotoxicology, organen, klieren en onderzoek naar gebrek aan vitaminen en mineralen
  • Verwijderen van stressvolle situaties dat het lichaam vasthoudt vanuit het verleden
  • Het vasthouden van negatieve patronen corrigeren met Brain Restructuring indien nodig
  • Zuiveren  emotionele blokkades, negatieve energie en nieuw patroon met Crystalline Restructuring
  • Balanceren van je chakra’s en activatie energie in je auraveld

Harmonie en balans

Door het vrijkomen van de energieën zul je tijdens en na de behandeling merken dat het werkt voor lichaam, ziel en geest. Dit werkt door in de emotielagen. De SPR helpt het lichaam weer in balans te brengen. Denk aan ondersteuning bij (chronische) ziektes, beter kunnen slapen, omgaan met stress en angst, verbeterde concentratie, verbeterd immuunsysteem, meer harmonie en welzijn voor jezelf en je gezin.

Heb je klachten?

Heb je last van stress, depressieve klachten, burnout, chronische en/of pijnklachten, reuma/fibromyalgie, verminderde weerstand of vermoeidheid? Dan raad ik je de de SPR aan om op een dieper niveau de kern van de klacht naar boven te halen en te helen. Ervaar de liefdevolle energie. Je zult je na de behandeling beter voelen.

Trek bij voorkeur makkelijke kleding aan en zorg dat je na de behandeling geen drukke agenda hebt. Je komt in een diepe ontspanning terecht. Het duurt een tijdje voordat je weer alert bent. Gun jezelf een uur lang de aandacht en liefde voor je lichaam.

Hoe vaak heb je een behandeling nodig?

Je merkt zelf wanneer je weer toe bent aan een volgende behandeling.

Afspraak maken

Bekijk mogelijkheden

Eén sessie van Spiritual Restructuring duurt maximaal 1 uur. Meerdere sessies kunnen nodig zijn voor een goed resultaat.
Heb je nog niet eerder een SRT zuivering gehad? Dan is er voor de eerste sessie SPR 1,5 uur nodig. Kosten zijn 135,- euro.

Let op dat je 10 dagen voor een SPR behandeling geen drugs of alcohol gebruikt. Dit houdt het helingsproces tegen.