Pure Arctic Oil | Omega-3 | Vit. D3/K2

Pure Arctic Oil | Omega-3 | Vit. D3/K2

Een goede gezondheid biedt een grote winst bij infecties. Het is nu de beste tijd om te investeren in een goede gezondheid met omega-3 olie en vitamine D3 en K2! De missie is om gezond te blijven en het ziekenhuis te vermijden. Multimorbiditeit is het nieuwe normaal.

Waarom is het zo belangrijk om gezond te worden en te blijven? Hoe zit het met de gezondheid van onze kinderen?  Is druk zijn een afwijking of een voedingstekort? Hoe verhoog ik mijn energieniveau?

Als de wetenschap cijfers (1-1-2018) laat zien van 9,9 miljoen chronisch zieken in Nederland. Dat is 58% van de bevolking! 1 op de 3 à 4 kinderen heeft een chronische aandoening. Van de 75-plussers heeft 95% een chronische aandoening. Dit beeld omkeren en voorkomen kan altijd!

Je lichaam weet meer dan je denkt

Je lichaam is zo intelligent dat het weet wat het nodig heeft. Alleen als je 'Ja’ zegt tegen jezelf en naar je lichaam wilt luisteren is verandering mogelijk. 30 procent is genetisch bepaald en 70 procent hebben we zelf in de hand. Wil je werken aan een goede gezondheid van binnenuit

In de praktijk zie ik mensen met uiteenlopende klachten. Op energetische wijze middels Spiritual Response Therapy, Spiritual Restructuring of Shamballa haal ik blokkades, (verslavings)patronen, overtuigingen of negatieve emoties weg. Dit staat los van de voeding die jij tot je neemt. Je bent wat je eet. Wanneer je hier meer bewust van bent kun je dingen zelf sturen. Wat is er dan mogelijk?

Ervaar wat dit met je doet

Mensen zeggen vaak: "Ik heb al zoveel geprobeerd, maar niets werkt.” Wanneer je denkt dat iets niet lukt, gaat het ook niet lukken. Zelfs mensen die met voeding werken, komen erachter dat ze toch niet zo gezond eten als dat ze dachten. Zeker na het zien van het resultaat van de eerste bloedtest die ik aanbied. In de meeste gevallen is de ontstekingswaarde (Omega-6) bij de klanten aan de te hoge kant. Dit kan omlaag worden gebracht. Een ideale balans tussen omega-3 en omega-6 vetzuren is 1:1. Een goede balans is 1:5. 

Iedereen heeft olie en vitamine D3 en K2 nodig. Onze huidige voeding is zodanig bewerkt dat veel mensen (chronische) klachten krijgen. Het bevat niet alle voedingsstoffen die we echt nodig hebben. Vooral mensen met een donkere huid hebben meer behoefte aan vitamine D3. In onderstaand filmpje wordt het belang van de vitamines uitgelegd.

 

De kracht van de Omega-3 olie

Met het gebruik van de omega-3 olie gedurende 120 dagen hebben je rode bloedcellen de tijd om zich te vernieuwen. Het resultaat is dat er een beter evenwicht ontstaat. EQ Pure Arctic Oil bevat pure omega-3 olie uit kabeljauw gevist uit de voedzame, arctische wateren voor de Noorse kust. Bevat geen synthetische additieven. 

 • 100 % natuurlijk
 • Goed voor cardiovasculaire systeem (het hart)
 • Goed voor het zicht, immuunsysteem, hersenen en spieren
 • Zorgt voor een normale bloeddruk, calcium en tiglyceriden in het bloed
 • Optimale verhouding tussen de hoeveelheid omega-6 en omega-3 
 • De olie is duurzaam en traceerbaar
 • Full Spectrum
 • Hoogwaardige Organic olijfolie uit Kreta en vol polyfenolen
 • De visolie is MSC en Coc gecertificeerd en afkomstig uit Noorwegen

  Let op in de Pure Arctic Oil Gold zit extra toegevoegde vierge biologische olijfolie, hydroxytyrosol, polyfenolen, vitamine D3, vitamine A, luteïne en een frisse citroensmaak.

 

Wil je gezond blijven?

Het is een bewustzijnsverandering. Als je echt je gezondheid wil verbeteren, dan zorg je er wel voor dat je iets vindt dat bij je past. Hoe groot is je wens om gezond te zijn en te blijven? Investeren in jezelf is je waarde en energieniveau verhogen. Wanneer je het probeert ervaar je in no-time een positief effect. Dit is de feedback die ik van mijn klanten hoor. Zet je lichaam aan tot zelfgenezing.

Gezonde en goed functionerende cellen zijn belangrijk als de basis van een gezond lichaam. Omega-3 herstelt cellen die beschadigd raken. Bij te weinig omega-3 inname zullen de cellen verder beschadigen, waardoor deze niet meer goed en optimaal kunnen functioneren. Dit veroorzaakt klachten. 

Merk je bijvoorbeeld dat je prestaties achterblijven bij het sporten? Je net dat niveau niet haalt wat je wel zou kunnen behalen? Blijf je moe en futloos of loop je snel een blessure op? Hoe lang is je hersteltijd? Dit kan goed te maken hebben met het niet optimaal functioneren van je cellen en zo loop je risico op het ontwikkelen van ziektes. Bij een hogere inname van omega-3 olie herstel je van binnenuit. 

 

Stel jezelf eens de vraag:

> Hoe fijn is het als je meer energie hebt?
> Hoe fijn is het als je geen pijn meer voelt?
> Wil je van het opgeblazen gevoel af?
> Hoe lekker is het als je weer helder kunt denken ondanks de prikkels van buitenaf?
> Hoe mooi is het als je huidklachten zoals acné of eczeem kan verdwijnen en dat je weer straalt?
> Verdien je een goede ondersteuning voor het sporten?
> Wil je, ook als het genetisch bepaald is, dat kans op hart- en vaatziekten verkleinen?
> Wil je op latere leeftijd nog dingen kunnen onthouden?
> Kun en wil je fit en vitaal blijven?

Omega-3 en omega-6: testen, info en doen

Wil je weten hoe het voelt als je je weer happy voelt vanuit je buik? Er gaat een wereld voor je open. Omdat het kan. Wil je meer informatie over de producten? Of wil je je simpelweg jou omega-6 (ontstekingsbevorderend) en omega-3 (ontstekingsremmend) verhoudingen laten testen met een handige bloedtest (vingerprikje) voor thuis? Na verzending kun je binnen 20 dagen je resultaten bekijken en weet je wat je nodig hebt. 

Nadat je de olie een tijdje hebt gebruikt wil je natuurlijk weten wat de olie voor jou gedaan heeft. In de 5e maand ontvang je weer een test en gaan we voor een maximaal resultaat! Echter is hiervoor wel je inzet nodig  (lees: dagelijkse inname van de Omega 3 olie)!

Heb je behoefte aan een lezing bij jou in de buurt waar je ook vragen kunt stellen of wil je een webinar volgen? Informeer dan naar de mogelijkheden. Alles voor een goede gezondheid. 

 

Maak een afspraak