Spiritual Response Therapy | Zielszuivering

Wat is Spiritual Response Therapy?

Spiritual Response Therapy (Zielszuivering) is een healingmethode waarin we samen met je hogere zelf toegang krijgen tot het zielenarchief. Het gaat hier niet om symptoombestrijding. We pakken de kern van het probleem aan door de blokkades op emoties, patronen en programma's op te sporen en te verwijderen.

Negatieve emoties, patronen of zelfbeperkende overtuigingen die vastkleven aan programma's veroorzaken mogelijk verstoringen in de energie. Wat je in vorige levens hebt meegemaakt en wat in het huidige of toekomstige leven ontstaat, is mogelijk nog steeds van invloed in ons huidige bestaan. We zuiveren en verwijderen wat nodig is uit de Akasha-archieven. Dit gebeurt met kaarten en een pendel.

Door de programma's te zuiveren verwijderen we de negatieve energieën uit het onderbewustzijn. We vullen het aan met positieve energie. De ziel kan nu in vrijheid nieuwe keuzes maken met de lessen die het voor het nu gekozen heeft.

Doel zielszuivering

Een zielszuivering zorgt ervoor dat je goddelijke zielskwaliteiten en het beste in jezelf naar boven worden gehaald. Diepgaande veranderingen vinden plaats in je leven. Hierdoor heb je de mogelijkheid om beperkingen en overtuigingen los te laten. Het ego verdwijnt. Het hart opent zich. Je leeft meer in het nu. Er ontstaat heling op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch gebied.

Het levenspad wordt een stuk duidelijker. Er is meer helderheid. Je vindt meer vrede in jezelf wat je rust geeft. Hoe mooi is het dat je meer vanuit liefde kunt handelen? Je begrijpt beter hoe de reis van je ziel verloopt. Ineens zijn nieuwe mogelijkheden binnen handbereik.

Spiritual Response Therapy is ondersteunend voor het helingsproces. Het haalt de sluiers van je ziel weg. Zo kom je dichterbij de waarheid en je essentie. Hierdoor kun je beter beslissingen of keuzes maken in je leven.

Wat kan SRT voor jou betekenen?

Spiritual Response Therapy is geschikt voor iedereen. Vooral bij kinderen is het zeer effectief. Zij hebben minder ervaringen.

Hierbij een selectie van de vele voordelen die SRT healing (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) kan bieden:

 • Het doorbreken van schadelijke gedragspatronen. Stoppen met oude gewoontes
 • Het loslaten van blokkades in je onderbewustzijn
 • Het oplossen van verslavingen of verslavende gedragspatronen
 • Werken aan gezondheidsproblemen tot op celniveau 
 • Het verbeteren van de relaties in je leven 
 • Leren om in je eigen kracht te staan
 • Jezelf verbinden met je innerlijke leiding en het universum
 • Je energieniveau verhogen
 • Het verzachten of verwijderen van fobieën, allergieën en telkens terugkerende fysieke problemen
 • Het zuiveren van negatieve energieën 
 • Het oplossen van blokkades op je positieve zelfexpressie incl. liefde, succes en overvloed
 • Het volledig bereiken van je potentieel
 • Het verbeteren van je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je vindt richting in dit leven
 • Houd onvoorwaardelijk van jezelf ! Straal!

Hoe vaak heb je een behandeling nodig?

Spiritual Response Therapy is een kortdurende en effectieve therapie met zeer goede resultaten. Gemiddeld is het aantal behandelingen tussen 1 en 5 sessies. Een eerste sessie van SRT neemt vaak meer tijd. Dit geeft de behandelaar van tevoren aan. Een vervolgbehandeling duurt gemiddeld een uur.

Meerdere sessies kunnen nodig zijn om de behandeling te laten slagen. In een aantal situaties is Spiritual Restructuring (klieren, organen, spieren, botten of aura) nodig. Er zit minimaal een of twee weken tijd tussen de behandelingen.

Spiritual Response Therapy is niet bedoeld voor psychologisch gebruik, voyeurisme en om ziekten te behandelen. Deze techniek voorspelt geen toekomst of maakt een diagnose op het gebied van gezondheid.

Neem zelf je verantwoordelijkheid

Blokkades kunnen weer op een hoger bewustzijnsniveau naar boven komen. De negatieve energieën zijn weliswaar weggehaald. Ben je bereid om je verantwoordelijkheid te nemen? Je wilt niet weer in de herhaling vallen.

Zie je werkelijk onder ogen dat je je gedrag en/of denkwijze dient te veranderen? De verandering zit in jou.

Let op dat je 10 dagen voor een Spiritual Response Therapy behandeling geen drugs of alcohol gebruikt. Het gebruik van antidepressiva kan de energetische werking tegenhouden of verstoren.

 

Lees meer op SRT Nederland

Afspraak maken

Het consult vindt plaats op afstand via Skype. Een losse sessie van gemiddeld een uur bedraagt 90,- euro. De eerste sessie inclusief voorbereiding is ongeveer 2 uur waarvan een half uur voorzuivering. De kosten zijn 180,- euro.

In de praktijk merk ik dat SRT onderdeel kan zijn binnen een transformatieproces. Voor een langere periode kan ik ondersteuning bieden.

Afspraak maken

Vraag je eerste sessie Zielszuivering SRT aan

 

Open and Clear the Power of your Family Tree

Zuiveren in de lijnen van je voorouders. Welke loyaliteiten dragen zij mee binnen de familieboom om ons te helpen met het vrijmaken van onszelf en onze familieleden?

Je kunt onderzoek doen binnen je voorouderlijnen van 4 tot 8 generaties terug aan de moeder- en vaderkant. Zuiver de onzichtbare loyaliteiten die nooit zijn afgemaakt welke je wellicht beperken in je bewustzijn en de expressie van liefde naar onze voorouders. We zetten voor elke zuivering 1 intentie in.

Open en clear the Power of your Family Tree

Opties:

 • Bundel 4 sessies: alle generaties 4 tot 8, descendants en soulfamily inclusief SRT + meditatie vooraf. Eerste sessie tot 4 generaties 90 minuten, vervolgsessies per uur.
 • 1 sessie tot 4 generaties 90 minuten inclusief SRT + meditatie.
 • 2 sessies met SRT tot aan 8 generaties 90 minuten elk. Geen meditatie.
 • 1 complete sessie met SRT en alle generaties, descendants en soulfamily in 2 uren. Geen meditatie.
   

Je kunt kiezen om per sessie of als pakket te betalen.

Afspraak maken

Bekijk mogelijkheden