Blog 

Verandering energie 24 mei 2017

22 Mei 2017

Op 25 september 2016 heb ik letterlijk een energieshift op Mallorca meegemaakt. De dag ervoor was iedereen druk, onrustig, somber en op de bewuste dag zag je de mensen veranderen in een liefdevollere energie. Het was niet alleen voelbaar. Je kon het ook echt zien. Channelen lukt daar heel goed. De energie is krachtig.

De levensstijl moet worden aangepast

Mediteren, bewegen, yoga, veel groene groenten en fruit eten, lichter eten, weinig tot geen vlees, minder koolhydraten, geen alcohol, veel water drinken, weinig koffie, meer rust, veel slapen en in het nu leven.
Je valt hierdoor af en je energielevel gaat omhoog. Als lichtwezen heb je dit nodig. Doe je het niet dan wordt je gauw moe en grijp je naar suikers. Bovendien wordt het moeilijker om in je innerlijke kracht te staan.

Eigen ervaring

Bovenstaande boodschap nam ik voor waar aan, maar ik deed er nog niet veel mee. Zo werd ik lichamelijk ziek. In mijn geval was er nog een andere oorzaak buiten het energetische stuk. Eerder in 2016 had ik al een lange waslijst met klachten en op het moment dat ik terugvloog naar Nederland kreeg ik nog meer klachten. Er zat iets in mijn lichaam wat eruit moest en wel per direct. Daarnaast bleek ik gevoelig voor schimmels, bacteriën en parasieten. Antibiotica hielp weinig.

In december 2016 ging ik lichamelijk en mentaal echt achteruit tegen het depressieve aan. Mede omdat het frustreerde dat ik bijna niet meer kon hardlopen. Van 15 km zakte ik terug tot slechts 7 km totaal buiten adem. Een signaal dat er iets niet goed was. De kundalini brandde door mijn lichaam van het stuitje tot mijn kruin en daar voelde ik nog eens zo’n zielenpijn. Het was ondraaglijk. Ik ben nog nooit zo moe geweest en heb ik me zo klein gevoeld.

Levensenergie

Het veranderde na de operatie in januari 2017. Direct voelde ik mijn levensenergie stromen. Het is niet uit te leggen wat ik intuïtief heb mogen zien en ervaren. De levensboom in zulke mooie pastelkleuren en de aanwezigheid van mijn krachtdieren. Hier voelde ik de kundalini stromen, maar nu zonder branden. Een fijne warme sensatie. Het ervaren van eenheid, vrede, liefde, en harmonie. Alles is één. Alles is energie. Het is goed.


Verandering energie 24 mei 2017

De weken na de operatie verhoogde mijn energielevel zodanig, dat ik makkelijker anderen kon helpen/healen. In april werd ik uit mijn kracht gehaald. Het universum probeerde de puntjes op de i  te zetten. Heb je je levenslessen nu echt geleerd? Wat wil je in je leven? Wat is je droom? Ben je klaar voor de volgende energieshift?  Wat is je passie? Hoe ga je anders met situaties om?

Symptomen

Duizelig, onrustig, hartkloppingen (activering hoger hartchakra), vermoeidheid, vergeetachtig, niet kunnen oriënteren, slaperig, druk op oren en de kruin. Dit heeft allemaal te maken met de verhoogde energietrilling van 24 mei 2017. Het wordt rustiger. Al kun je nog wel op onverklaarbare vroege tijden wakker worden. De balans is er weer. Het mannelijke en vrouwelijke komt in harmonie.

Wat is belangrijk?

Rust door voldoende uren slapen, mediteren en wandelen in de natuur. Wees alert op met wie je omgaat. Wie of wat brengt je uit balans of geeft je juist energie. Zorg dat je in je eigen kracht blijft staan. Bescherm je aura. Maak je energieveld groter. Straal je licht uit.

Namasté