Blog 

Divine/Goddess, de relatie met jezelf binnen tweelingzielen

24 April 2017

Ben jij ervan bewust of jij een divine/goddess bent? Bij de connectie Tweelingziel wordt vaak door de vrouw (chaser) gevraagd hoe hij (de runner) haar ziet. Het valt me op dat we alleen maar met de ander bezig zijn terwijl dit zielenproces bedoeld is om naar jezelf te kijken. Wie ben je? Hoe gedraag je jij je? Hoe kom jij over op de ander? Hoeveel waarde hecht je aan jezelf? Hoe communiceer je met anderen?  Hoe zelfstandig ben je? Kun jij je bewegen zonder afhankelijk te zijn van een man? Kun je dat?

Groeien in je hoger bewustzijn

Je mag vinden dat je veel gegroeid bent en dat je misschien al twee jaar bezig bent. Groeien blijf je en twee jaar is nog niets. Het kan langer of korter duren afhankelijk hoe jij aan jezelf werkt. Vaak is dit het antwoord dat je niet wilt horen, want ik werk toch goed aan mezelf? Je kunt er niet om heen. Het heeft een reden waarom jullie als koppel niet bij elkaar zijn. Vergeet dat het bedoeld is om een liefdesrelatie met elkaar te beginnen. Dit is niet altijd het geval. Het gaat in de eerste plaats om te groeien in je hoger bewustzijn. Je bent een divine, een goddess.

Laat de tijd los wanneer iets komen gaat. Het universum kent in dit soort processen geen tijd. Het belangrijkste voor de chaser is het hebben van geduld en het vertrouwen in zichzelf en het universum. Je krijgt wat je nodig hebt wanneer jij eraan toe bent.

Waarom is het zo zwaar en moeilijk?

Het donker kan niet zonder licht en het licht kan niet zonder donker. Je zult de moeilijkheden op je pad overwinnen en de pijnlagen hiervan leren kennen omdat dit nodig is voor je persoonlijke ontwikkeling. Vaak voelen we ons afgewezen. We snappen niet waarom ons dit overkomt. Stop met de slachtofferrol en ga staan voor wie je bent. Dit zijn dusdanige oude overtuigingen uit dit en mogelijk vorige levens die nu niet meer dienen. Je transformeert naar een nieuwe jij. Bovendien zit er zodanig talent in jou dat je anderen hiermee kunt helpen. Je bent hier op aarde voor een levensmissie. Wees hier bewust van. Ga uitzoeken welke levensmissie je hebt.

Divine/Goddess, de relatie met jezelf binnen tweelingzielen

Blokkades

Zolang je niet "vrij” bent van je blokkades kun je, als het de bedoeling is in dit leven, niet samenkomen met je tweelingziel. Blokkades zitten in je innerlijk systeem, vorige levens, trauma, chakra, aura, contracten en akasha. Zolang je hier niets mee doet en niets gaat cleanen en clearen blijft het in je systeem zitten. Er bestaan SRT-healingen (Spiritual Response Therapy) waarmee je op zielsniveau kunt gaan kijken wat je nog nodig bent om je ziel op te schonen.

Bij sommige mensen onder ons ontstaat een spontane kundalini-ontwaking tijdens het transformatieproces. Deze kan de ziel ook letterlijk schoonbranden. Ga hier wel goed mee om en wek het niet zelf op, want een psychose kan op de loer liggen.

Leef nu

Leef in het moment. Kijk niet meer naar je verleden, want dat is geweest en kun je toch niet meer veranderen. De toekomst is ook niet belangrijk in die zin het moet allemaal nog komen. De toekomst is er nog niet. Het moment nu wel. Dus ga doen wat jij vindt dat je moet doen en vooral doe iets wat je leuk vindt. Kies je eigen pad en ga door met je leven. Als je tweelingziel merkt dat je loslaat, komt hij vanzelf weer naar je toe.

Zolang je nog angst, twijfel, zorgen of verwarring voelt is het ego nog met je bezig. Laat je ego je niet beheersen. Blijf in je hartsgevoel zitten. Voel de rust, vrede, eenheid, harmonie en geluk ongeacht of je wel of niet iets van de ander hoort.

Werk aan jezelf. Je ontmoeting met je Tweelingziel is fantastisch omdat je de relatie aan gaat met jezelfDe ultieme manier van zelfgenezing. Hierdoor kom je erachter wie je werkelijk bent en wat voor betekenis je voor deze wereld hebt.

Namasté