Quotes home

Quotes home

Ervaringen van klanten

Andrea Marteijn

Ik pluk nog iedere dag de vruchten ervan!

Toevallig kwam ik op je website terecht en wat ik las raakte mij. Ik heb 2 SRT zielszuiveringen gedaan en dat leverde mij zoveel moois op! Blokkades zijn opgeheven en mijn relaties zijn verbeterd. Ik ervaar meer liefde in mijn leven. De relatie met mijn tweelingziel heeft door het consult meer duidelijkheid opgeleverd en veel inzichten. Ik kan het iedereen aanbevelen! Dank je wel Celesta!

Lieve groet,

Andrea

Bettina Bos

Over de SRT behandeling van 2 jaar terug. Wat ik toen heb vernomen is, dat ik daarna heel goed in mijn vel zat. Mijn hele uiterlijk veranderde. Ik liet mijn haar weer lang groeien en voelde mij weer terug zoals ik als kind was . Zelfverzekerd en mooi. Meer mezelf! Verder had ik vaak visioenen van vroeger dat ik ergens alleen stond in een grasveld en heel erg moest huilen. Had toen een groen jurkje aan. Ik heb letterlijk erg veel last van gehad over de jaren heen en wist dat daar wat achter schuilde. De puzzelstukjes die ontbraken heb ik teruggezien. Waarschijnlijk heb ik dat jarenlang geblokkeerd. Ik had daar dus altijd jaren lang last van en ik wist niet waarom ik steeds die beelden kreeg.

Na de SRT behandeling is mij dus alles duidelijk geworden. Ik kan het nu loslaten. En ik begrijp nu waarom het steeds naar boven kwam en waarom ik een hekel had aan groen. Ik had met de nare gebeurtenis een groen jurkje aan en héb uiteindelijk gezien wat er met me is gebeurd!! Heel helder en duidelijk. Feitelijk is die blokkade opgelost. Het heeft veel met me gedaan in positieve zin. Ik heb het nu een plek kunnen geven..... ben je 4 jaar. Kan zijn dat ik nog 3,5 was hoor weet ik niet meer precies. Nooit geweten wat ik mee had gemaakt tot de blokkade weg was. Dit is wat het voor mij heeft gedaan!!

Dank je voor je lieve hulp. Het heeft enorm geholpen.

Bettina

Caro

Dag Celesta,

Dank je voor de prachtige reading. Ik wil je nog graag laten weten dat wij, Kor en ik, beide veel aan de reading hebben.
Enerzijds is het een bevestiging, anderzijds geeft het heel nieuwe inzichten. Daar kunnen we beiden in onze eigen situatie verder mee.
Wat betreft de opa waarvan ik last had en dacht dat deze aan moeders kant zat, je had gelijk.
Ik heb mijn vader gevraagd. Hij vertelde dingen die ik nooit heb geweten, waar hij veel last van heeft gehad. En ik dus blijkbaar ook. Super dat dit koord verbroken is. 

Je bericht hieronder is een fijn hart onder de riem. Dank je.

Succes met de praktijk, misschien tot ziens. Ik zal als het aan de orde is, zeker mensen naar je verwijzen.

Hartelijke groet, Caro

Christ

Ik ben al even in mijn proces zoekende naar... ja, naar wat! Ik heb links en rechts hulp gevonden en mogen ervaren. Ik geloof dat wat op je pad komt er niet zo maar is. Ik had nog niet eerder van SRT gehoord maar wilde het na uitleg van Celesta direct aangaan en heb ook gelijk gekozen voor de SRT met coaching. Ik had geen verwachting. 
Voor mij is er erg veel duidelijk geworden en op zijn plaats gevallen, ik ervaar rust en blijf beter in mijn kracht en bij mij zelf.
Met behulp van Celesta heb ik veel inzicht gekregen in allerlei gebeurtenissen uit mijn verleden, al kon ik niet alles direct plaatsen uiteindelijk passen de puzzel stukjes mooi in elkaar. Ik heb een deel van mij zelf terug gevonden en het is duidelijker waar ik heen wil. 

Onlangs is de Leeuwen poort geopend wat behoorlijk wat invloed heeft op mijn proces. Mede door de lessen en inzichten die ik samen met Celesta heb mogen ervaren is dit ook makkelijker aan te gaan.

Jij leest nu mijn review en je bent hier niet bij toeval. Ga het aan en gun het jezelf.

Celesta, dank.
Liefs Christ

Gooitsen

Toen ik in aanraking kwam met jou  stelde je mij voor om een healing te doen. Die healing heeft mij  heel erg goed gedaan en mijn klachten waren verdwenen ook ik heb meer energie ervan gekregen en ga je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Hta

Lieve Celesta.

Zoals je weet stond ik met nog al wat scepsis tegen over een healing. Dit heb ik gaande weg tijdens de healing aardig moeten bijstellen. Toen ik de warmte/kracht in mijn lichaam voelde. Op de plaatsen waar jij met je handen boven mijn lichaam zweefde. Je gaf aan dat mijn lichaam zeker je invloed zou merken. Nou dit is zeker waar, na je behandeling ben ik zeker meer water gaan drinken. Terwijl ik voor heen sneller na de fris greep. Het is voor iedereen zeker een aanrader om eens healing mee temaken.

Groet Hta

Julia Bregts

Love is the power!

Ik ben onbezonnen dit nieuwe pad ingeslagen, Ik kende de zielszuivering niet. Ik heb veel therapieën heb ik gevolgd, maar het effect van dit zal ik nooit kunnen verwoorden. En mijn angsten en onzekerheden, de grootste blokkades op mijn pad heb je weggedaan. Maar vele antwoorden op vragen waarom het zo zwaar was in mijn leven en ik zo verdrietig ben geweest kregen ook nu een plekje. Mijn ziel is gelukkig. Mijn verstand staat niet meer in de weg. Vrijheid, liefde en leven staat nu voorop.

Bedankt Celesta. Bedankt om nog meer hierdoor mezelf te kunnen zijn.

Liefs Julia

Keely

Prachtige website met leuke teksten! Hier haal ik echt veel inspiratie uit. Bedankt daarvoor. Ik ga je berichten zeker in de gaten houden want zelf ben ik ook een medium.

Marloes de Heus

Zonder Celesta was ik niet de persoon geworden die ik nu ben, ik ben haar meer dan dankbaar!

Wow, wat vind ik Celesta een lieve en bijzondere vrouw. Ik heb 2 keer een SRT zielszuivering gehad waarvan ik bij de 2e heel erg voelde dat de 1e al veel pijn geheeld heeft. Ook ervaarde ik minder blokkades, ben door de pijn heengegaan. Na de 2e zielszuivering voelde ik een innerlijke rust en voelde mij vrij waardoor ik nu heel goed dichtbij mezelf kan blijven m.b.t keuzes maken. Ik begrijp mijzelf nu veel beter. Verder heb ik mij energetisch nog meer kunnen ontwikkelen waar ik heel blij van word. Zonder Celesta was ik niet de persoon geworden die ik nu ben, ik ben haar meer dan dankbaar! Ze is oprecht, liefdevol, behulpzaam, geeft goede adviezen en heeft een fijne stem om naar te luisteren..

Veel liefs, Marloes

Merijn

Prachtige website met leuke teksten! Hier haal ik echt veel inspiratie uit. Bedankt daarvoor. Ik ga je berichten zeker in de gaten houden want zelf ben ik ook een medium.

Miguel Aristayeta

Ik heb een SRT healing voor mijzelf en ook 1 voor mijn omgeving van je mogen ontvangen. Ik ervaar rust, innelijke rust, vrijheid. Voel nu de energie door mijn lijf heen stromen. Dankbaar. Dat ben ik! Ik heb nog een paar sessies te ondergaan. Als het tijd is, klop ik zeker weer bij je aan. Bedankt voor alle liefde, verlichting, en de deuren te openen naar mijzelf!

Un  abrazo enorme.

Miguel

Nieske

Ik kwam ongeveer 5 jaar terug met celesta in aanraking bij pacha mama. En eindelijk een afspraak gemaakt over het tweelingziel gebeuren. Er gebeurde in de ochtend voordat ik met haar belde al van alles in de energie. Zo magisch hoe dat toch werkt. Er waren 2 mannen in mijn leven, waarvan ik wist dat ze beide met een missie er voor me waren. Maar ik kon het niet verklaren, jij liet me voelen in de energie van beide mannen op welke chakra het bij me binnen kwam. En aan de hand van de geboortedatums waarom ik ze heb ontmoet. Het geeft me rust en duidelijkheid?

Ik kom zeker bij je terug. Je bent een erg bewuste vrouw met krachtige healing.

Liefs Nieske

Sandra Hendrix

Hoi Celesta,

Ik heb twee Zielszuiveringssessies (SRT) bij jou gehad. Het was confronterend maar vooral heel bevrijdend. Heel veel blokkades werden opgelost en daarmee de leugens over mezelf waarmee ik rondliep en die niet kloppen. De weg is vrijgemaakt naar een innerlijke heling want ik ben niet meer bang voor de angst en durf de pijn nu te zien en los te laten. Ik pieker niet meer zo en veroordeel me niet meer. De weg naar heling is niet makkelijk maar wel bevrijdend en er komt liefde voor terug. De liefde voor mezelf, wie ik ben in alle aspecten. En daarmee groeit ook de liefde weer voor alles om me heen. Verder ben je een fijne gesprekspartner en je komt met goede inzichten. Ik kan jou en de Zielszuiveringsbehandeling aanbevelen.

Bedankt!!

Groetjes Sandra

SH

Lieve Celesta,

Ik wil je onwijs bedanken voor de 10x zeer waardevolle sessies die we hebben gehad!

Na een fijn consultatiegesprek hadden we samen besloten mijn ziel datgene te geven wat nodig was voor de basis van een grondige healing. Daarin liet je je altijd begeleiden door spirit om zo de beste behandeling en boodschappen aan mij te geven bij iedere sessie weer. Zo heb ik meerdere SRT behandelingen gehad, een EFT sessie waar de nodige emoties ook echt los kwamen om te verwerken. Ik kon terecht voor vragen over mijn dromen en gaf je doorgaans altijd coaching op belangrijke stukken. Je bent ook echt de spiegel die mensen nodig hebben om de realiteit te accepteren, die ook aan te gaan en aan de slag te gaan met het integratieproces. Je doet dit met respect en liefde. Jouw manier van healing en coaching hebben mij iedere keer weer een stukje verder gebracht in mijn proces en ik voel me emotioneel, fysiek en spiritueel weer in balans. Zo blij dat ik je heb mogen vinden!

SH

Susanne Maes

Lieve Celesta,

Ik vind jou een zeer inspirerende vrouw zonder oordelen en juist inzichtgevend waardoor je zelf gaat nadenken en tot de kern komt.. Ik vind jou puur, liefdevol, empatisch en voel me weer terug gezet in mijn eigen kracht.. Als ik een consult bij jou heb dan wijs je mij ook op mijn eigen tekortkomingen en verbeterpunten op een positieve manier waardoor ik bepaalde situaties beter weet aan te pakken..

Veel liefs Susanne..

}