Aromatouch Technique

Wat is Aromatouch?

Aromatouch is een zachte aanrakingstechniek. Het is geen massage, maar een touch waarmee de olie via de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten wordt verspreid op de rug tot aan de voeten. Hiermee wordt het sympatische en parasympatische zenuwstelsel in evenwicht gebracht en wordt het zelfhelend vermogen versterkt. De olie geeft daar ondersteuning waar het nodig is.

Waarom Aromatouch?

De touch, de aanraking is zo belangrijk voor de mens. Het verlaagt onze stresshormonen en het verhoogt serotonine en dopamine. Dezelfde stoffen die je krijgt als je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Je voelt je daarna een stuk beter en meer fit. Je genezend vermogen neemt toe.

Hoe vaak worden we in ons dagelijks leven aangeraakt? Kijk maar eens naar de ouderen in de verzorgingshuizen. Of naar alleenstaanden. Hoe fijn vinden ze het als je een handmassage geeft en daarmee een stukje aandacht of een luisterend oor. Want niemand heeft tijd voor ze. In een druk gezin ontbreekt het soms ook aan aandacht of tijd voor jezelf. De aanraking is belangrijk voor rust, ontspanning en emotionele balans.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de behandeling krijg je 8 verschillende oliën op je lichaam die helpen bij stress vermindering, immuunversterking, ontstekingsremmend, spierontspanning en homeostase (herstellen van evenwicht in het lichaam).

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTerra zul je tijdens en na de behandeling merken dat het werkt voor lichaam en geest. Ook kan het een tijdje doorwerken in de emotielagen. De olie helpt het lichaam weer in balans te brengen. Denk aan ondersteuning bij (chronische) ziektes, beter kunnen slapen, omgaan met stress en angst, verbeterde concentratie, verbeterd immuunsysteem, meer harmonie en welzijn voor jezelf en je gezin.

Heb je klachten?

Heb je last van stress, depressieve klachten, burnout, chronische en/of pijnklachten, reuma/fibromyalgie, verminderde weerstand of vermoeidheid? Dan raad ik je de aromatouch aan. Ervaar de geurbeleving en fijne touch. Je zult je daarna weer als herboren voelen.

Trek bij voorkeur makkelijke kleding aan en zorg dat je na de behandeling geen drukke agenda hebt. Je zult namelijk in een diepe ontspanning terecht komen en het duurt even voordat je weer alert bent. Omdat je hoofd ook behandeld wordt zal het kapsel niet meer in model zitten. Houd hier rekening mee. Gun jezelf een uur lang de aandacht en liefde voor je lichaam.

Hoe vaak heb je een behandeling nodig?

Je voelt zelf wanneer je weer toe bent aan een nieuwe behandeling

Afspraak maken

Bekijk mogelijkheden