Wil je gezond blijven?

Wil je gezond blijven?

Wil je gezond blijven?

Het is een bewustzijnsverandering. Als je echt je gezondheid wil verbeteren, dan zorg je er wel voor dat je iets vindt dat bij je past. Hoe groot is je wens om gezond te zijn en te blijven? Investeren in jezelf is je waarde en energieniveau verhogen. Wanneer je het probeert ervaar je in no-time een positief effect. Dit is de feedback die ik van mijn klanten hoor. Zet je lichaam aan tot zelfgenezing.

Gezonde en goed functionerende cellen zijn belangrijk als de basis van een gezond lichaam. Omega-3 herstelt cellen die beschadigd raken. Bij te weinig omega-3 inname zullen de cellen verder beschadigen, waardoor deze niet meer goed en optimaal kunnen functioneren. Dit veroorzaakt klachten. 

Merk je bijvoorbeeld dat je prestaties achterblijven bij het sporten? Je net dat niveau niet haalt wat je wel zou kunnen behalen? Blijf je moe en futloos of loop je snel een blessure op? Hoe lang is je hersteltijd? Dit kan goed te maken hebben met het niet optimaal functioneren van je cellen en zo loop je risico op het ontwikkelen van ziektes. Bij een hogere inname van omega-3 olie herstel je van binnenuit.