Wat kan ik voor je betekenen?

Wat kan ik voor je betekenen?

Wat kan ik voor je betekenen?

"Ervaar de rust en aarding door healing die ik je bied, zodat je weer opgeladen met vernieuwde energie verder kunt"

"Ik haal je uit de angst en transformeer je naar liefde. Je krijgt meer zelfvertrouwen en ziet de mogelijkheden weer op je pad. Hier begint de opening naar meer. Op diepere levels krijg je handvaten en kennis. Dit is de weg van zelfrealisatie"

"Ik zuiver met SRT vanuit de kern negatieve patronen/ overtuigingen, beperkingen en verstoringen in de energie van het onderbewustzijn die niet meer dienen. Je ervaart vrijheid, positiviteit en een vooruitgang in de gezondheid"

"Groei in je proces en benut je volledig potentieel. Zijn wie je bent!"

 

Diverse behandelingen online

Uit heel Nederland/België en uit andere delen van de wereld behandel ik mensen online op afspraak. Maak een keuze welke behandelingen je wenst. Afspraak op afstand kan via telefoon, mail of skype.

Je kunt kiezen welke methode het beste bij je past. Binnen de Spiritual Response Therapy en Spiritual Restructuring vinden hele mooie resultaten plaats op zielsniveau. SRT geeft de mogelijkheid om beperkingen, blokkades en overtuigingen in het onderbewustzijn en bewustzijn los te laten door te zuiveren. Hier valt ook energetische huisreiniging, winkel, eigendom, auto of omgeving op afstand onder.
Met SPR balanceren we de functies van het brein, klieren en organen, chakra’s en aura.

Verder is er keuze uit healing (ook afstand) voor hulp bij aarding of balanceren chakra's, Reading/coaching voor het verkrijgen van inzicht of een Tweelingzielenconsult bedoeld om je in je proces te begeleiden. Een hoog energieniveau is belangrijk door te letten op een goede gezondheid met pure arctic oil omega 3. Ongeveer 1 à 2 keer per jaar bied ik Retreat Mallorca aan waar je je op kunt inschrijven. Dit staat in het teken van rust en energieverhoging.

Specialiteiten:

Shamballa Multidimensional Healing 
SRT Spiritual Response Therapy en SPR Spiritual Restructuring  
EFT (Emotional Freedom Technique) 
Reading en transformatiecoaching 
Tweelingzielen/zielenconnecties 
Pure Arctic Oil Omega 3 
Retreat Mallorca voor rust, ontspanning en energieverhoging

Reading:

> Liefde en (giftige) relaties (scheidingen en ouderverstoting), narcisme
> Levensvragen
> Chakra's
> Blokkades (emotionele) problemen
> Gezondheid en vitaliteit
> Multidimensionaal bewustzijn
> Contact maken met overledenen. Als de ziel van de overledene het toestaat