Blog 

Terugblik afgelopen vijf jaar 2012 - 2017

25 December 2017

Wat wilde jij vijf jaar geleden en waar sta je nu? Ik had niet gedacht dat ik voor mezelf zou beginnen en anderen mag helpen. Mijn droom lag totaal ergens anders. Door mijn ervaringen kan ik nu iets voor jou betekenen.

Hoe transformeer je angst naar liefde? Waarom is het belangrijk om aan jezelf te werken? Ik kan je verder helpen met mentale en/of emotionele blokkades. Zie bij specialiteiten voor de mogelijkheden.

Heb je vragen of positieve opmerkingen? Post ze onder deze video 

Blijf dromen

Dit jaar ben ik met een nieuwe droom begonnen. Het zou een plan voor de lange termijn zijn, maar het verlangen en de passie is te groot om het uit te stellen. De retreat op Mallorca (oktober 2017) is zo goed bevallen dat ik er weer eentje doe in het voorjaar van 2018 en wie weet volgen er meer.

Juist in een ander land, afgezonderd van de dagelijkse hectiek, ontspannen, werken aan jezelf en de spiritualiteit verhogen. Daarvoor kun je nog inschrijven. De groep zal klein zijn, zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Info

Meer weten over de retreat? Stuur een mail naar: info@healingpraktijkcelesta.nl

#SRT/SPR
#Narcisme
#Tweelingzielen #Divine
#Shamballa Multidimensional Healing
#Retreat Mallorca
#Transformatiecoaching