Blog 

Frankincense dōTERRA

24 December 2016

Frankincense dōTERRA is goed voor concentratie, gezonde cellen, ontspanning en gemoedstoestand. Het is de koning (goud) van de oliën. Verder wordt het gebruikt als wierook. Fysiek heeft het een wondhelende en ontsmettende werking. Goed tegen bacteriële infecties, neusverkoudheid en griep. Het kan ook ingezet worden bij kankerprocessen in het lichaam. Het herstelt de schildklier en werkt als antidepressiva. Het zuivert het huis van negatieve invloeden die de sfeer vergiftigen.  Frankincense zorgt voor rust en harmonie.


Frankincense doTerra

  • Gebruik na een lange dag tuinieren of ruw werk een paar druppels in je handen voor een warm en kalmerend effect.
  • Een aanrader als je de Douglas Fir (30 druppels) als sfeervolle vakantiegeur in je huis wilt hebben te combineren met andere oliegeuren zoals Frankincense (15 druppels) of Grapefruit (15 druppels) en water. Zo maak je een spray!
  • Creëer een warm en vredig gevoel als geur in je diffusor met Frankincense (1 druppel), Sandelwoord (1 druppel) en Grapefruit olie (1 druppel).
  • Het helpt de huid te verbeteren. Ook bij irritatie door scheren. Gebruik Frankincense als serum, masker of voeg het toe aan je crème.
  • Voel je je gestrest? Voor een goede gemoedstoestand doe een paar druppels onder je voeten. Hierdoor raak je meer in balans.
  • Gebruik 2-3 druppels in de diffusor voor meditatie en yoga. Hierdoor verscherp je je focus en voel je je positiever. Een mooie start van de dag.

 

Zijn je handen droog in de winter?

Frankincense helpt de huid te hydrateren. Voeg een paar druppels toe aan je handcrème.

Deze olie is spiritueel gezien goed als meditatiehulp. Het zorgt ervoor dat we ons verbonden voelen. Het helpt ons banden met het verleden te verbreken en bevordert daarmee de persoonlijke groei. De vader energie keert terug en herstelt generatielijnen.

Frankincense en de andere soorten olie kun je bij mij bestellen.