Blog 

Bestaan Tweelingzielen nu wel of niet?

13 Januari 2019

In september 2018 kreeg ik op Mallorca informatie wat even moest indalen. Bestaan Tweelingzielen nu wel of niet? Gezien de veranderingen in de energie tot januari 2019, is het nu beter te plaatsen en kan het verteld worden. Het is ook niet verwonderlijk geweest dat juist op Mallorca een overstroming plaats heeft gevonden. Alles werd verwoest in het o zo rustig paradijselijk gebied. Het was een wake-up call voor het gedrag van de mens aldaar. Zoals er werd gezegd: "De mensen die hier op vakantie zijn, zijn van plastic." Ze bewegen niet. De hele dag kijken ze op hun mobiele telefoon. Het ego spreekt boekdelen. Geld en luxe is zo belangrijk. We zijn in staat onszelf te vernietigen. Waar is ons bewustzijn?” We staan voor een nieuwe 7-jarige cyclus 2019 - 2026

De verwoesting van moeder natuur in S illot, Mallorca

Bestaan tweelingzielen?

Mij werd gevraagd wat ik nu precies voor werk doe. Ik vertel dat ik, met name Tweelingzielen en andere vormen van zielenconnecties, help bij hun transformatieproces op weg naar zelfliefde, vrijheid en onafhankelijkheid. Zijn antwoord: "Tweelingzielen bestaan niet, dat is de dualiteit die de mens vasthoudt en wil geloven. We zijn altijd op zoek naar onze andere helft, maar in feite ben je op zoek naar jezelf.” Ok, maar hier is zo veel vraag naar dus hoe gaan we hier nu mee om dan? "Het draait hier om vrede te hebben met jezelf." In de praktijk dwing ik mensen om naar binnen te kijken los van de omgeving.  

Oude programmering

Wat hiermee bedoeld wordt is dat we vanuit het 3D-denken en de oude overtuigingen (plus programmeringen) geleerd zijn om een partner te vinden, te trouwen, kinderen te krijgen etc. etc. Er is plaats voor 1 partner. Niet meer. Zo zijn we nou eenmaal opgevoed. In de nieuwe tijd is dit niet aan de orde. We kunnen van meerdere mensen houden zonder er een boterbriefje op te plakken. Sterker nog we zorgen meer voor elkaar in onvoorwaardelijkheid. We spreken van meerdere zielsconnecties.

Zielszuivering (SRT) kan je helpen om de sluiers van je ziel weg te halen. Zo kom je dieper tot de kern. Dichterbij jezelf in waarheid en essentie.

Meer mensen ontwaken

Het grote collectief is aan het ontwaken. Steeds meer mensen zien wat bewustzijn met je doet. Iedere ziel die je in je leven ontmoet kan van betekenis zijn in het groeiproces waar jij je in bevindt. Jij hebt de ander even nodig, maar omgekeerd ben je ook zinvol voor de ander. Sommige zielsconnecties zijn van langere duur of zelfs blijvend. Het kunnen soms wel twee, drie of vier connecties zijn. Ze helpen je verder op weg.

Hoe zit het dan met de tweelingziel? Die blijft wel. Loslaten en je leven leven is heel belangrijk afzonderlijk van de ander. Je bent van niets en niemand afhankelijk. Dit haalt je uit de controle en manipulatie. Jij bepaalt hoe jij wilt leven. Wanneer je een zielsconnectie ontmoet en het klikt op alle fronten zowel mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch, kan het zelfs zijn dat je een gezamenlijke taak mag uitvoeren. Echter niets moet. Alles is in vrije wil. Als mens zijn we dynamisch en bewegen we, ook in andere dimensies.

Labelen

Maakt het uit of het wel of niet een tweelingziel van je is en hoe de zielsconnectie genoemd wordt? Nee, je zit in dezelfde trilling met de persoon die het dichtst bij je staat en ja je kunt heel erg op elkaar lijken. Het is de bedoeling om je te triggeren. Helemaal in datgene waar jij het moeilijk mee hebt. Je mag elkaar dankbaar zijn door de ontmoeting en de lessen die je hieruit haalt.

Spirit stuurt je slechts de sleutel tot bewustzijn in de vorm van een persoon, zodat je je essentie voelt, ziet en volgt. Focus op wat je nog aan jezelf kunt verbeteren. Een ontwaakte ziel kan je de echte liefde laten zien. Heb je die persoon nog niet ontmoet? Je bent nog niet klaar.

Het mag een contact met een andere zielsconnectie nooit in de weg staan. Jaloezie en oordelen horen thuis in de oude programmering van dualiteit en houden je weg van zelfliefde. Regel 1 in zelfliefde, oordeel niet over jezelf, ook niet over een ander. Accepteer jezelf zoals je bent.

Telepathie

Hoe zit het dan met de signalen, telepathie en de synchronisatie? Dit is niet allemaal door de ander gegeven. Je kunt het wel met elkaar delen. Het universum is met je bezig. Je krijgt een voorproefje van wat de shift is die je gaat maken in bewustzijn.  Zie je vaak 11.11, 2.22 of 3.33? Je bent verbonden met het universum.

We gebruiken de term tweelingziel om het helder te houden waar het om draait. Feitelijk gaat alles om 1 persoon en dat ben jezelf! Dit is exact waar ik iedereen in coach.

Namasté,

Healingpraktijk Celesta, ontdek de liefde in jezelf.