Blog 

Energieveranderingen divine

6 November 2017

Sinds 2016 is er veel veranderd in de energie voor velen en zeker dit jaar is een jaar van opschoning. Vanaf september 2017 is er een enorme energieshift bezig en we zijn nog niet klaar. Tot december kunnen we meerdere uploads verwachten. Dit is bedoeld om onze frequentie verder te verhogen. Mocht je last hebben van hoofdpijn, ogen, oorsuizen of hoge tonen horen dan komt het door de frequentieverhoging.

Oude patronen, overtuigingen, vorige levens, trauma, karma etc. mag je achter je laten. Deze (emotionele) bagage kan niet mee naar 5D en hogere dimensies waar we staan voor liefde, eenheid, harmonie en (innerlijke) vrede. Helaas gaat dit niet in 1 keer, maar wel stapje voor stapje zie je je eigen schaduwkant. Datgene wat nog niet af is mag je nu aanpakken.

3D en 5D, het oude en het nieuwe

Bij ontmoetingen van tweelingzielen of andere zielenconnecties hebben we de neiging om alles in 3D te romantiseren, terwijl het in eerste instantie bedoeld is om in 5D energetisch de verbinding daar te laten. Het is ook niet altijd direct duidelijk of het maar een fysieke relatie moet worden. Het is slechts een 3D gedachte, omdat je ego het zo graag wilt. Daar waar je juist uit wordt getrild om het achter je te laten. In 5D noem ik het een spirituele relatie. Als het in dit leven voorbestemd is dat jullie samen verder kunnen gaan, krijg je zelf via het universum je antwoord. Zo niet, dan heeft het universum een hoger of ander plan met je. Geduld, vertrouwen en overgave is de sleutel

Zielsliefde

Ego

In 5D bestaat geen controle, dus je kunt het zelf niet besturen. We hebben allemaal een vrije wil. Het ego kan ons behoorlijk in de weg zitten. Vergeet het huisje-boompje-beestje en de bevestiging naar zekerheid of jullie verder gaan. Die zekerheid is er niet. Alles wordt geleid vanuit het goddelijke. Daarop zul je moeten vertrouwen en overgeven. Je hart maakt de verbinding met je innerlijke wereld en met het universum. Op deze manier kom je zelf zuiver aan je antwoorden.

Je tweelingziel of -vlam is altijd bij je in de energie waar je je ook ter wereld bevindt. Besef je ook echt dat de ander je voelt, ziet en vooral alles van je weet zonder voorinformatie.

Voorbeelden:

 • Je ziet elkaar energetisch in eigen thuisomgeving of bent energetisch bij elkaar ook al woon je honderden kilometers bij elkaar vandaan.
 • Elkaar in dromen of meditatie zien.
 • In meditatie kun je vorige levens zien of veel kleuren waaronder ook paars-divine licht en goud.
 • Wanneer je aan de ander denkt voelt diegene het.
 • Je kunt een visioen krijgen van een toekomstige ontmoeting. De ander kan hetzelfde zien of dromen.
 • Vooral op poortdagen kun je je zweverig voelen of 'high’. In elkaars nabijheid is het 'high’gevoel nog vele malen sterker zonder dat er iets tussen jullie gebeurt.
 • Er vinden spontaan healingen plaats in divine-paars licht
 • Wanneer de ander de connectie probeert te verbreken, voel je pijn in je hart. Jij geeft op datzelfde moment ook de pijnprikkel aan de ander die wegrent. Het voelt als een attaque.
 • Je kunt pijn in je hart voelen wanneer het goddelijke tussen beide komt en er weer een stuk gecleand en gecleard moet worden. Degene die onwetend is van de twee weet vaak niet waarom de pijn wordt gevoeld en kan jou de schuld geven van de attaque.
 • Seperatiefases door wat voor omstandigheden dan ook zijn bedoeld om jou in je eigen kracht te zetten en te werken aan je innerlijk systeem. Hierdoor kun je groeien in je hoger zelf en dichter naar elkaar.

 

Bevestigingen van het universum door je signalen te geven op jouw pad wanneer je hoog in de energie staat en op de juiste weg bent:

 • Dubbele getallen
 • Dieren en natuur
 • Teksten die je op straat of in winkels vindt met een bepaalde boodschap
 • Liedjes, let op de teksten die je de status of gevoel van het geheel vertellen
 • Personen die je onderweg tegenkomt met een bepaald verhaal

 

Waarom lukt het bij de ander wel?

Vergelijk jezelf niet met anderen. Ieder proces is uniek en hoeft niet hetzelfde te zijn. Ga niet controleren of analyseren in je denken waarom hij of zij wel of niet voor jou gaat. Vooral wanneer de ander nog getrouwd is of een relatie heeft. Het zet je gelijk lager in de energie. Vraag aan je hoger zelf of aan je gidsen wat je nog moet doen om klaar te zijn en te mogen ontvangen. Je kunt echt niets meenemen van al je emoties of frustraties vanuit je verleden. Als je hebt gevraagd om het hoogste van alles, de liefde is het all of creation en dat is geen 3D- liefde.

Frequentie verhogen

Je zult in een bepaalde frequentie moeten zijn, anders zou je samen uit elkaar spatten. Heb geen verwachtingen van de ander. Jij bent een divine. Door in je kracht te staan en je energie te verhogen heb je meer bereik. Ook krijg je de inzichten die je zelf op je pad nodig bent. Een ander kan dat niet voor je doen. Je hebt zelf de leiding over je leven. Vind je het te zweverig? Dan ben je hier nog niet aan toe.

Luister naar je gidsen. Zij zijn daar en hier om ons liefdevol te helpen en ons te brengen naar de ene punt. Doe de dingen die je moet doen en als je werkelijk alles hebt gedaan dan is er een union. Zo niet, bedenk dan goed dat je nog niet klaar bent!! Werk aan jezelf.

Peace, love & light