Blog 

Tweelingzielen samensmelting in 5D en vibraties

7 Maart 2020

Tweelingzielen samensmelting in 5D en vibraties. Ze hebben lichtcodes in hun DNA. Zie je vaak 11.11? De code van ontwaking en herkenning van de ander. Of 222? De vibratie van de kristallijnen code 222 komt vanuit het hartsbewustzijn. Vanaf januari 2020 kun je de andere helft voelen in het hart door het ascentieproces. De synchronisaties zijn in het NU sterker aanwezig. De twijfel valt ineens weg.

Ik heb dit in januari 2020 in Egypte mogen ervaren. Het land van het hartcentrum. Een onbeschrijfelijke ervaring die enige tijd heeft moeten landen. Is dit nou het gevoel waar ik op hebt gewacht? Warmte, compassie, eenheid, geaard, intens geluk, magie en dankbaarheid. Alsof de ander in je lichaam zit en er gewoon is. Versmelting van 5D naar het materiële 3D. Je vraagt je niets meer af. Je WEET. Alles valt op zijn plek.

Het herinnert mij aan zijn eerste woorden: "We are one. I can feel your heart”

Egypte, het land van het hartcentrum

Weerspiegeling

Elke tweelingziel legt zijn of haar weg af door de matrix. Van tevoren zijn zielencontracten afgesproken. De heilige eenheid ontstaat bij spiritueel ontwaken van twee zielen die zich overgeven aan de weerspiegeling van de Tweelingziel-ervaring. Het gouden koord dat Tweelingzielen verbindt gaat door alle ruimte en tijd heen. Is de tweelingziel in een ander land? Je kunt hem of haar naar je toe halen in de energie.

Eenmaal de herkenning van je tweeling kun je alles manifesteren vanuit je hartsbewustzijn. De 222 vibratie geeft geluk, passie, blijdschap en nog meer zielen op je pad die je verder op weg helpen of bij je blijven.

Gebruik op 5 manieren deze 222 vibratie

1. Droom en visualiseer

Wat wil je nu echt in je leven? Het is tijd om te veranderen. Maak een mood of visionboard om je wens te bekrachtigen door het zichtbaar te maken. Hoe duidelijker en concreter je de boodschap aflevert aan het universum hoe makkelijker je kunt manifesteren.

2. Leeg je rugzak

In elk tweelingzielengesprek komt dit aan de orde. Zolang je nog je verleden bij je draagt kun je niet in het NU staan. Met een lege rugzak kun je beter naar je bestemming vertrekken. Oude aardse 3D zaken laat je achter je en zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.
Negatieve of giftige relaties houden ons bij de levenskracht vandaan.

Behoefte aan extra steun? Met een zielszuivering (SRT) kun je negatieve emoties, programmeringen die je beperken verwijderen. Je benut hierdoor je volledig potentieel beter.

3. Dankbaarheid

Het ontstaat na spiritueel ontwaken en begrijpen. Het verhoogt het trillingsveld in liefde. Liefde is het hoogste potentieel en daar ligt de kracht om te manifesteren. Neem elke avond voor het slapen door wat je op een dag hebt gedaan en wees dankbaar voor de mooie dingen die zijn gebeurd. Dankbaarheid wordt altijd beloond. Hierdoor ontstaat er meer. Dankbaarheid stemt af op je passie en je doel. Dit is het kloppend hart van ascentievibraties.

4. Zelfkennis/realisatie

Genezing begint waar jij stopt met zelfbestraffing en beperking. Het is de schaduwkant van jezelf. Door het patroon te doorbreken en het om te draaien naar het licht in liefde merk je een groot verschil. Met meditatie of yoga leer je door de kracht van ademhaling de concentratie te leggen op jezelf. Je keert naar binnen en je vertrouwt meer op je intuïtie. Het is er altijd geweest en nu gebruik je het. Stem je af op de universele liefdesbron in 5D. Chakragenezing is mogelijk.

5. Activatie Merkaba

Door deze activatie beschermen we ons lichtlichaam en verbeteren we de perceptie van de wereld. De matrix doet ons geloven dat alle schuld in ons ligt en we vijanden hebben. Er is geen oordeel, vijandschap, racisme, materialisme, ego etc.  In 5d voeden, verzorgen en beschermen wij ons lichaam, geest en ziel. Je leert de energie te spreken en houd je alert. Hoe meer authentiek je bent, hoe beter je een partner vindt die bij je past.

Spiritueel ontwaken

Het spiritueel ontwaken is op groter collectief niveau bezig. De nieuwe aarde heeft liefde nodig heeft. We worden eindelijk wakker! Er gebeurt heel veel. Zeker op het gebied van vrouwonvriendelijkheid, angst, racisme, religie, manipulatie, afwijzing en terrorisme. Angst houdt mensen in een lage vibratie en dit is een vorm van mindcontrol. Totdat je op een dag beseft dat het een grote illusie is en liefde het antwoord op alles geeft. Door onwetendheid kan er nog angst zijn in je proces. Er zijn periodes van verdriet, oud zeer, afwijzing en eenzaamheid bedoelt om dichter bij jezelf te komen mede door meditatie of yoga.

Al lijkt het een lange weg. Je komt daar waar je moet zijn.

Afgescheiden

Zolang je je afgescheiden voelt van spirit of de liefde zijn er nog blokkades in je systeem die je hierbij vandaan houden. Het is belangrijk om je te zuiveren van datgene wat niet meer dient. In de tussentijd kunnen er zielen op je pad verschijnen die je helpen in je ascentieproces om datgene naar boven te halen waar je nog moeite mee hebt. Relaties krijgen meer verdieping en de liefde wordt uitgebreid naar de 5D intimiteit. De andere helft is misschien nog niet klaar hiervoor. Je kunt de ander ondersteunen bij het ontwaken door de liefde hoog te houden.

Darmen

Enige tijd roep ik zorg goed voor jezelf met name je darmgebied. Dit is de krachtlijn naar ons hogere zelf, gidsen en het universum. Het verbindt ons met onze organen en klieren. De darmen verbinden onze zintuigen, inclusief de energiechakra’s, het derde oog en ons hart.

Bij blokkades ontstaan er klachten op energetisch, fysiek, mentaal, emotioneel niveau of door onjuiste voeding. We denken dat hart- en vaatziekten, diabetes, geestesziekten, allergieën etc. door andere factoren ontstaan buiten ons lichaam. Het begint bij een gezonde darmflora door juiste voeding!

Darmen zijn in staat informatie te verzamelen en duidelijk communicatie te geven. Ons derde chakra haalt de energie naar binnen. Hierdoor kun je heldervoelen. We kunnen hier gebruik van maken en leren luisteren naar wat ons lichaam ons verteld. Goede gezondheid is essentieel.

Het dagelijks eten van vis zorgt voor een goed immuunsysteem

Laat de ander vrij

"Time doesn’t exist. We meet each other in an other dimension. I’ll be waiting for you.”

In gesprekken merk ik soms dat er frustratie is. Het komt voor dat de ander nog niet is ontwaakt of doet waarvoor degene hier gekomen is. Er is geen haast. Luister niet naar wat anderen zeggen hoe je het moet doen. Keer naar binnen en voel wat goed is voor jou. De ander mag zelf zijn of haar weg vinden.

Hoe heb je dat zelf gedaan? Leer van de situatie en bevrijdt jezelf. De bevestiging en controle die je uitvoert door steeds alles te checken van de ander en af te vragen of hij of zij nog wel van je houdt zet je in afgescheidenheid. Wat maakt het uit wat anderen van je denken? Het verwijdert je van de liefde. Blijf dichtbij jezelf.

Wat is de juiste weg?

Je weg is om het pad te verlichten, de waarheid spreken, transformeren en te evolueren. De regie over je bestemming neem je door je los te maken van anderen en je te richten op hogere paden in de trilling van liefde. Het stelt je in staat gelukkig te zijn met dat wat er is. Het geeft je ruimte voor je eigen groei. Dit doe je alleen zonder partner. Kies je voor liefde of voor meesterschap?

Je bent hier met een doel gekomen in een persoonlijk ontwikkelingstraject voor je herstel en geluk. De ander kan los van jou het pad gaan volgen. Hierna kan de ander kiezen om samen met jou te zijn of het zo te laten voor wat het is. Er is altijd een vrije wil. Niets moet.

De momenten van bezinning aan de Rode Zee

Tweelingzielen samensmelting in 5D en vibraties

Tweelingzielen is een 5D relatie, niet 3D

  • Vermijd het zwart/wit denken
  • Maak je los van anderen
  • Laat de ander de weg zelf voelen en ervaren
  • Wees geduldig
  • Grond jezelf
  • Sta in je waarheid en liefde

De 222 vibratie is afgestemd op de natuur, cycli, wedergeboorte, transformatie en transmutatie

We maken de keuzes vanuit ons hart niet uit ego. Liefde zorgt voor vriendelijkheid, medeleven en zorgzaamheid. Hoe hoger je in trilling staat hoe minder je de lage vibraties kunt verdragen. Je ziet en voelt het. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen leven.

De Tweelingzielen samensmelting is de kristallijnen blauwdruk voor 5D relaties.

Blijf open, geduldig en benaderbaar. Sluit je hart niet meer af! Synchroniseert het niet met iemand? Zeg je NEE. In relaties gaan we nu voor wederzijds respect en integriteit op alle niveaus. Neem niet genoegen met minder. Wees helder en duidelijk in je communicatie. De weerspiegeling vind je weer terug in de ander. Bestaande relaties verdiepen door spiritueel ontwaken.

Afspraak

Heb je hulp nodig? Wil je hierover sparren? Maak hier een afspraak of kijk voor het aanbod

Heb je nog last van negatieve emoties of beperkingen? Loop je vast? SRT zielszuivering kan je echt helpen mooie stappen voorwaarts te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Kijk voor meer informatie ook naar de pakketten die ik aanbied.

Je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en betrokkenheid in jouw situatie. Zie de resultaten van anderen in de testimonials.

Ik hoop je gauw te zien!

Namasté

'Vond je deze blog waardevol? Wil je 'm dan delen in jouw netwerk op social media?'