Blog 

Valse of echte tweelingziel?

29 Mei 2017

Hoe weet je of je te maken hebt met een valse of echte tweelingziel?

Het lijkt heel erg op elkaar, maar toch zijn er verschillen. In de eerste plaats wordt je getest op je kracht door het liefdesverdriet dat je voelt. Het breekt je hart. Voor jou is het bedoeld om spiritueel te groeien. 99% heeft een valse tweelingziel meegemaakt. Je ziet de herkenning, de signalen, een vorig leven en je voelt de liefde die je eerder nog nooit zo hebt gevoeld. Het brengt je geluk maar tegelijkertijd voel je pijn. Zonder licht is er geen donker en zonder donker is er geen licht. Je wilt liever niet je angsten aangaan, maar wilt gelukkig zijn.

Om verder te komen in je groei ga je door de pijn van vorige levens heen en je goddelijke waarheid. Herinneringen, oude pijn, drama, weinig eigenwaarde en zelfliefde komen naar voren. Ook je innerlijk kind vanuit je jeugd laat open wonden zien. Als je de wonden heelt voel je je beter in je vel en voel je de liefde die in jou zit. Je bent bereid om je angsten aan te gaan.

Een valse tweelingziel houdt de lagere energie vast in 3D. Als hij rent met als gevolg dat jij ook maar gaat rennen en je niet goed genoeg voelt moet je je afvragen of dit je echte tweelingziel is. Dit onderdeel is slechts bedoeld voor jouw healing.

Blokkades:

  1. Innerlijke kind. Je hebt in het verleden met name in je jonge kinderjaren en op latere leeftijd in je relaties wonden opgelopen die moeten worden geheeld.
  2. Oude overtuigingen. Wat vroeger tegen je is gezegd door o.a. je familie heb je voor waar aangenomen. Daardoor ben je niet bereid om in overvloed te denken. Bijvoorbeeld als er altijd geldtekort is geweest denk je dat je geld niet verdiend. Sterker nog geld doet pijn.
  3. Vorige levens. Je kunt denken aan Atlantis of Egypte. In deze levens is het nodige gebeurd waardoor de ziel vraagt om opschoning.

Afspraak met het universum:

  1. Doen
  2. Zijn
  3. Onderzoek
  4. Geduld
  5. Zie liefde
  6. Transformeer naar een nieuwe jij
  7. Jij bent liefde in 5D

 

Valse tweelingzielen voel je in je lichaam: in je chakra’s, in je geslachtsdelen, bij je navel, pijn in je linkerborst, je hart en in je hoofd. Het voelt pijnlijk en deze tweelingzielen proberen je van je spirituele doel af te houden. Ze zijn niet gegrond en de energie voel je rondom je hoofd

Maakt je valse tweelingziel je onzeker en nerveus?

Ben je gedesoriënteerd, snel moe of angstig zonder reden? Vind je het eng om contact te zoeken bijvoorbeeld bellen of e-mailen? Emotioneel gezien komen ze hun afspraken niet na of ze annuleren het vlak van tevoren. Ze beloven je te bellen of ze bespreken hun vorige relaties om jouw emotionele reactie af te wachten. Jij krijgt de schuld voor je gedrag en acties. Ben je constant aan het dagdromen of obsessief met hem bezig? De aantrekkingskracht is groot. Het gedrag van je tweelingziel zul je rechtvaardigen ook al is het slecht. Soms geef je jezelf de schuld van de dingen die niet goed gaan. De ander lijkt erg geïnteresseerd in jou en slurpt daarmee de energie van je waarmee ze zichzelf voeden en zich in stand houden.

Nadat er wat dingen misgaan met de valse tweelingziel besef je dat hij toch niet zo leuk meer is. Hij wordt irritant, afstandelijk en snel boos. In plaats van de zekerheid in zichzelf te zoeken gebruikt hij jouw energie en ligt de focus buiten hun zelf. Na een tijdje is er gebrek aan echte emotionele verbinding.

Ben je wel zeker van jezelf? Voel je je waardeloos? Laat hem dan los.

Hoeveel tijd en energie heb je geïnvesteerd in deze relatie? De liefde is voorwaardelijk. Wanneer je dealt met het verlies en loslaten van je valse tweelingziel kun je tekens zien als 11.11 of andere dubbele getallen of signalen waardoor je de behoefte hebt om terug te keren. Plotseling kun je ziek worden door een mysterieuze infectie. Dit heeft een doel. Energetisch en fysiek moet er in je lichaam het e.e.a. worden opgeschoond. Je hebt je valse tweelingziel ontmoet omdat je hopeloos op zoek was naar "de ware.”

Alles wat je hebt geleerd van deze relatie kun je gebruiken en zul je de relatie met je echte tweelingziel beter begrijpen. Deze relatie was nodig om te leren en om karma te schonen. Het is de voorbereiding voor de echte liefde in je leven. Je echte tweelingziel is dichtbij. De sleutel om je te helpen hoe je de ander herkent vindt je in contact met je ware zelf. Als je twijfelt aan de relatie of de persoon is het niet je echte tweelingziel.

Echte tweelingziel

Krijg je meer energie dan ooit tevoren? Voel je je gelukkig in zijn aanwezigheid. Wil hij zijn gewoonten veranderen? Wil je meer weten van de ander? Echte tweelingzielen maken elkaar compleet. Ze hebben vertrouwen in de wereld en komen bij elkaar in betere condities. Als je uit elkaar bent geweest herinner je weer waarom je zo onvoorwaardelijk van elkaar houdt. Je bent zelfverzekerd en bent verantwoordelijk voor je eigen acties. Geen van beide verwijt elkaar. Diep in je hart weet je dat je bij elkaar hoort. Het meest belangrijke is dat je in alle opzichten in balans bent. Beide zijn jullie emotioneel, spiritueel en psychisch gegroeid. Je geeft onvoorwaardelijk aan elkaar zonder verwachtingen. Het voelt natuurlijk.

Hulp nodig?

Wil je meer inzicht op de blokkades of negatieve emoties die je bij je draagt? Wat is de wond waarop de ander aanhaakt? Wat kun je hiervan leren? Meer info op Tweelingzielen. Maak hier een afspraak voor een sessie.

Deel de podcast als je dit interessant vindt voor iemand anders. 'Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen. Laat je een reactie achter?