Blog 

Ware liefde - Tweelingziel - Transformatie

5 September 2016

Als je eenmaal om de "ware liefde" hebt gevraagd, dan zal het universum naar je luisteren. Het is wel een moeilijke opgave, want wat is liefde? Het gaat hier niet om relaties en huwelijken. Het gaat om de weg naar absolute goddelijke liefde. Die liefde zit in jou.

Steeds meer zielsconnecties vinden de weg naar elkaar zeker nu de trillingen worden verhoogd. Plotseling kan die ander voor je neus verschijnen zonder dat je bewust bent dat het wel of niet een tweelingziel van je is. Vaak na de eerste bijzondere ontmoeting waarin je elkaar diep in de ogen aan hebt gekeken en gelijk weet wij hebben iets, begint een transformatieproces. Het onbewuste proces kan al eerder hebben plaatsgevonden. Het hangt vaak af in wat voor situatie je je bevindt. Het kan zijn dat je een slechte relatie of huwelijk hebt, je al in scheiding zit, je werk doet dat niet meer bij je past of iets anders wat je leven totaal doet veranderen.

De goddelijke weg naar jezelf

Tweelingzielen zijn elkaars ultieme spiegel en gaan een diepe innerlijke transformatie aan. En daarmee ga je fantastische relatie aan met jezelf! Natuurlijk wil je het liefst fysiek samenzijn met de ander. Echter gooit je ego (denken) soms roet in het eten. Je kunt de ander zo graag willen dat je diegene afstoot. Verlangen en hunkeren is funest binnen een tweelingzielconnectie. De negatieve gedachte: ik hoor niets meer, je negeert me en je hebt me geblokkeerd, dus je wil me niet. Het universum hoort het woord niet, dus er gebeurt niets.

En dan komen de waarom vragen. Wat voelt de ander? Wat vindt je van mij? Ben je nog met een ander (relatie) bezig? Kom je weer terug? Wanneer ga je scheiden? Het zijn allemaal vragen waarin het antwoord vaak in jezelf ligt. Als je pijn voelt die een ander volgens jou geeft zeg je eigenlijk tegen jezelf: "ik voel pijn, dus er is in mij nog iets wat niet is geheeld." De ander kun je niet verwijten, want dan verwijt je jezelf. Je kunt niet boos worden op de ander, want dan ben je boos op jezelf. Je bent elkaars spiegel en daarmee leer je ontzettend veel over jezelf dus wie je eigenlijk bent. En soms is dat heel erg confronterend.

Maar wat moet ik dan doen?

Loslaten en de focus op jezelf leggen. Je zult je moeten overgeven aan de wens van het universum. Je bent een lichtwerker en er is een beter plan. Daarvoor is het belangrijk dat je de liefde in jezelf terug vindt. Dit kan alleen jij. Zorg dat je een fundament voor jezelf bouwt waarop je verder kunt in dit leven.

Ja, het kan zijn dat je van baan gaat veranderen omdat het niet meer voldoet aan je verwachtingen of dat je er niet meer prettig voelt.  Je kunt mensen om je heen verliezen, omdat ze niet meer bij je passen en je niet kunnen bijbenen op jouw nieuw ingeslagen weg. Ja, je kunt verhuizen naar een andere plek omdat het bijvoorbeeld te druk is in je omgeving is en je beter thuis voelt in de natuur. Je kunt je huidige relatie beëindigen omdat deze relatie niet goed voor je is.

Welke keuze je ook maakt. Het is jouw keuze. Het lot ligt in je eigen handen. Ware liefde kun je voelen als je leeft in vrijheid. Het is onvoorwaardelijke liefde zonder eigen belang.

Podcast spotify

Naar verloop van tijd ga je patronen, ook uit vorige levens ontdekken en zul je zien dat je kunt veranderen. Je bent creator van je eigen leven.

Heb je nog vragen of wil je inzicht hebben in je eigen situatie dan kun je contact met mij opnemen.

Namasté,

Celesta