Gespecialiseerd in narcisme (giftige relaties) en Zielenconnecties

Gespecialiseerd in narcisme (giftige relaties) en Zielenconnecties

Gespecialiseerd in narcisme (giftige relaties) en Zielenconnecties

Ik laat je zien hoe je deze type personen herkent, wat hun gedrag is en wat het met jou doet. Wat zijn de gevolgen en hoe kun je pijn ombuigen naar kracht. Wat is jouw les in dit leven? Ben jij je bewust van je levensmissie?

Mag ik jou een vraag stellen?
Hoe vaak stel jij iets wat je wilt uit? Waarom laat jij je beperken? Laat je je leiden door angst of liefde? Hoe authentiek ben je? Wacht niet op het juiste moment. Het juiste moment bestaat niet.

Herken je dit?

> Je bent hoogsensitief 
> Je zit in een giftige relatie of scheiding
> Het ontdekken van je zielsliefde.
> In verwarring zijn en niet goed weten wat je wilt.
> Meer behoefte aan vrijheid
> Loskomen van oude patronen die je belemmeren
> Gewaardeerd worden naar jouw ervaring, kennis en expertise

~Love is the way home~

"Ik zuiver en heal negatieve patronen/overtuigingen, beperkingen en verstoringen in de energie van het onderbewustzijn die niet meer dienen, zodat je in positiviteit de toekomst tegemoet gaat."

Jij bent de enige die iets kan veranderen voor jezelf.

Waarom doe ik wat ik doe? Is dit alles? Maakt mij dit gelukkig? Denk niet alleen na in stilte op vakantie. Waarom zou je wachten op dat moment? Het kan vandaag. Ergens gun je de tijd niet om te voelen wat goed is voor je. Of denk je dat je het niet verdient? Het is slechts een gedachte.

De tijd vliegt wel aan je voorbij en straks ben je op een leeftijd dat je spijt krijgt dat je iets niet hebt gedaan. Of je wordt door een ziekte met de neus op de feiten gedrukt dat je fotoalbum nog niet die foto’s heeft van dingen die je nog graag had willen doen.

Tijd hebben we niet in de hand. Daar kunnen we het niet van winnen. De keuze die we vandaag maken wel. Alles is mogelijk. Alleen als je ècht iets wilt. Niets is ondenkbaar.