Healer - Coach - Medium - Paragnost

Healer - Coach - Medium - Paragnost

Healer - Coach - Medium - Paragnost

Mijn naam is Celesta. Het betekent licht en hemels. Vanaf mijn geboorte was ik anders en verbonden met het universum. Mensen begrepen mij vaak niet. Ik zag dingen die er in hun ogen nog niet waren. Men vroeg zich vaak af hoe weet ze dat? Door een lange karmische relatie heeft alles even stilgestaan.

Ik ben pas weer ontwaakt na een ernstige ziekte en een bijna-doodervaring twee weken na de bevalling van mijn dochter (2009). Vervolgens heb ik een pittige scheiding (2013) doorstaan met als gevolg vanaf het nulpunt financieel alles weer opbouwen en het verliezen van mijn kinderen (2015) door ouderverstoting.

Vanaf 2013 werk ik als healer en medium/paragnost. De weg in het paranormale is er altijd geweest en ik kan er niet omheen dan te doen waarvoor ik hier gekomen ben. Het heeft geresulteerd in het aantrekken van meerdere zielsconnecties. Ze zijn nodig om elkaar te helpen. Ook in de schaduwkant van jezelf. Elke ziel die je tegenkomt in je leven spiegelt jou. Zo word je een betere versie van jezelf.